De dag dat we vertrokken in Corfu, net voor we op het vliegtuig stapten, begon het te regenen. Perfecte timing zou ik zeggen, tot de laatste dag mooi weer gehad, op naar het koude Belgie, maar met een zeer warm hart en kriebeltjes in mn buik. Ik heb ongelooflijk veel zin om terug thuis te zijn, da gezichtje van da klein venteke als em de nanna & de papouse terugzag was goud waard, love him.

We zijn nu 2 weken thuis en ik begin het gewoon te worden, behalve…de drukte, het verkeer en de mentaliteit van vele mensen hier, toch weer aanpassen, de Zuiderse mentaliteit is toch anders… en toch…het is beter dit jaar ten opzichte van vorig jaar, ik merk dat hier de zon ook veel geschenen heeft, dat voel ik toch ook aan de mensen, wat doet die zon toch goed he;)

Ik ben vooral heel blij om dicht bij de kids, familie en vrienden te zijn(ook al mn dierenvriendjes niet vergeten), ik ben graag thuis, en ik ben overal snel thuis, haha.

Hoe zou het met mn dierenvrienden ginder zijn?

Mn kleine poesjes zullen groot worden, en alle andere poezen en honden zullen de winter weer overleven, met de goede zorgen van andere dierenliefhebbers, daar vertrouw ik op…

Sweet greetz from Greece, Katey.

%d bloggers liken dit: