De zomer is van start gegaan en eindelijk heb ik wat tijd kunnen maken om aan onze blogpagina te starten. Er valt veel te vertellen in deze eerste blogpost dus hij telt wat meer tekst dan normaal. Een apart leven, altijd vakantie? Altijd goed weer? Altijd iets te beleven? Altijd zweten? Volg mee ons verhaal en jullie zullen het te weten komen! Mijn naam is Katey en samen met mijn man Marco zijn we 2 jaar geleden begonnen met het Grieks bedrijfje “Sealux”.

We hadden het bedrijf overgenomen van onze vrienden Tony & Anneke. Ze hadden het bedrijf volledig op poten gezet, maar door hun drukke levens in België konden ze niet full time voor Sealux gaan. Wij zijn dan, letterlijk, op deze boot gesprongen, jammer genoeg zonder onze kinderen want die hebben hun leven hier in België. Éh voilà nu “wonen” wij van maart tot oktober in Griekenland op onze catamaran en varen/zeilen we met gasten langs al het moois dat de Griekse eilanden te bieden hebben.

Het seizoen zelf loopt van april tot november met de thuisbasis in Gouvia Marina in Corfu. In april hebben we in De Saronische Golf, de eilandjes onder Athene, gezeild. Samen met onze gasten hebben we de prachtige eilandjes bezocht en ECHT iedereen die mee was was een plezier om aan boord te hebben. En dat is waar het om draait, toffe mensen op een toffe locatie die een prachtige tijd samen hebben. Dat maakt het voor ons ook gezellig 😉

Maar ECHT, San, Bob, Jill, Glenn, Paul, Elke, Jan, Nathalie, Marc, Dominique, bedankt voor de leuke tijd en om samen met ons het seizoen te starten. Jullie hebben beloofd om allemaal terug te komen dus bij deze… meer dan welkom!

Daarnaast was deze week ook heel speciaal voor Marco en mij. Onze kindjes zijn namelijk geweest, spijtig genoeg niet allemaal maar met de baby erbij was het echt quality-family-time. We zullen ze weer missen!!

En daarmee sluit ik onze eerste blogpost af. Hopelijk hebben jullie er van genoten!

Sweet greetz from Greece

%d bloggers liken dit: