Vorige week hadden we weer een volle vloot: 9 gasten aan boord, 2 koppels met 5 kids. Een van de mannen wou graag een catamaran kopen en had ons ontmoet op de Boatshow in Gent, ze wisten direct dat ze deze vakantie met ons moesten doen en ja, ze gaan er ene kopen en ja, ze komen nog eens terug, zalig vonden ze het.

De kids waren zeer leuk. Als je deze job doet moet je wel van kinderen houden want anders… 🙂 Ook zeer toffe mensen, ze mogen allemaal nog eens terug komen…volgend jaar 😉

Deze week een gezin van 4 ontvangen die vorig jaar al genoten hadden van het azuurblauwe water van de Ionische Zee, gezellige haventjes… Dit jaar hebben we natuurlijk andere plaatsjes moeten doen, betoverend mooi is Griekenland toch hé, echt een topper!

Wij genieten er in ieder geval elke dag van en beseffen dat we in een bevoorrechte positie zitten, mooie uitspraak van 1 van onze gasten 😉

Carpe diem.

Sweet greetz from Greece.

Katey.

%d bloggers liken dit: