Zalig genoten van onze 5-daagse End Of Seasontour, zeilen met goeie wind. Van de hak van Italie in 1 stuk doorgezeild tot in Corfu, 1 rechte lijn, wat een kapitein heb ik toch! 16 uurtjes zeilen, met redelijk wat wind en toch wel wat golven…zie filmpje;) maar in het echt lijken die golven altijd veel groter:) Zuid-Italie, zeker een aanrader, maar Griekenland blijft toch de grote winnaar voor ons, op alle gebieden.

Corfu, Gouvia Marina, terug in onze thuishaven, thuis, wat betekent dat voor jullie? Voor ons betekent thuis hier onze vaste basis, vaste gewoontes, bekende mensen, onze Griekse vrienden, tijd om te klussen voor Marco, voor mij vaste grond onder mijn voeten, mijne scooter, wind in de haren, naar mn strandje, naar Kerkira, mn stadje, ons vaste restaurantjes met onze favo garcons…toch gewoontebeestjes wij, en toch ook gipsy’s of the sea… We vertrekken bijna terug naar onze andere thuis, Brasschaat here we come. Daar betekent thuis sowieso onze kids en den allerkleinste offcourse( die ga ik platknuffelen, vrienden en familie, ons grote badkamer, gras, en natuurlijk mijne Monte Carlo(daar zal ik snel opzitten en kzal rap terug naar paard rieken ipv zeelucht;))

Kennen jullie het gezegde”koop een boot en werk je dood”? Awel, wij snappen dat 🙂 Tenminste als je haar(ja het is een vrouwtje zou onze koning zeggen) zo goed als nieuw wil houden, we zijn haar nu winterklaar aan het maken om haar hier achter te laten in onze thuishaven, ze moet nu effe niet zeilen;). De Grieken kennen Marco zijn gezegde al als ze iets komen doen aan boord, yes yes, it has to look better then new;)). Als je een luxejacht met crew wil huren dan wil je geen krot van een boot he, dus mooi en proper it is(aan onze feedback te horen toch). Dus wij weten nog wat te doen voor we int vliegtuig stappen, en onze maagjes moeten ook content blijven dus probeer ik al wat gerechtjes uit voor volgend seizoen he, mmmmm zeggen ze hier, en nog is mmmmm, denk dat het goed is;)

Sweet greetz from Greece,

Katey.

%d bloggers liken dit: