Het was een intens afscheid van de zomer. Maar ik kon me geen betere manier indenken om het seizoen af te sluiten en terug naar ons Belgenlandje te keren. Zen & Zorgeloosheid zijn de kernwoorden voor deze blog.

Yoga in het Grieks of Engels of Vlaams, iedereen zou het moeten doen, is zalig.

Efcharisto Anna, Elefteria en Daisy voor de zen momenten in de zon, als ik in de winter in België mijn yoga doe zal ik zeker aan deze moment terug denken.

Back to reality en terug richting Corfu met nog een laatste stop in een baai die we nog niet kennen, vlakbij Parga een stad die waar we al vaak het anker hebben uitgegooid.
Onze laatste ‘sunset on the sea’ van dit seizoen, heel bewust genoten met ons tweetjes, love is in the air…
Na een zalige rustige nacht bij zonsopgang vertrokken voor de laatste 6 uurtjes voor we weer op onze thuisbasis Gouvia Marina in Corfu aankomen, en onze End of Season Tour 2017 zal er dan weer op zitten.
Hoe rustig kan een zee zijn, en terwijl ik denk dat ik graag tot volgend jaar wil zeggen tegen de dolfijnen hoor ik Marcos roepen: Poepiee, dolphins starboard!!!
Ze sprongen enkele keren met een goeie plons, that was the closer that i wanted, en een traantje van geluk hoort hier natuurlijk bij.
Geniet van elke dag en van elkaar, morgen bestaat niet.

Sweet greetz from Greece, Katey & Marcos.

%d bloggers liken dit: