Na onze zeer relaxte ervaring in de prachtige baai ten westen van de Peloponessos varen we rechtstreeks naar Lefkas, waar Daisy en Allessio ons opwachten, onze Vlaams/Italiaanse vrienden en collegas die in Lefkas wonen. Wat een prachtig weer hadden we onderweg,  ondanks dat het in de verte aan het donderen was, maar het is gelukkig in de verte gebleven. Daarna zijn we samen met onze Duitse vrienden vertrokken en beiden onze code zero uitgezet, konden we eens foto’s nemen van elkaar.

Weer heel de nacht doorgevaren en ik weer heel de nacht geslapen na een hele dag in de zon gelegen te hebben, weer een boek op mijn e-reader uitgelezen, ik kan niet meer zonder dat ding for sure!

Eens daar aangekomen komen onze vrienden ons ophalen, de dames naar de yoga, de mannen naar de botenwinkel natuurlijk 🙂
1 van de gezellige dingen aan ons, bootgipsy’s die we zijn, is samen eten aan boord. Met ons viertjes wat bijpraten en we hadden nog een trouwcadeau te goed ;), zeer origineel kadootje! Gelukkig hadden wij als voorgerecht lekkere verse gamba’s gekocht van een plaatselijke visser en Marcos heeft een lekker kipstoofpotje gemaakt, heeft gesmaakt. Afscheid nemen bestaat niet, nee, morgenvroeg nog eens yoga, aan boord, zen is the keyword!

Sweet greetz from Greece, Katey & Marcos.

%d bloggers liken dit: