Einde van ons seizoen 2019, einde van ons Griekse avontuur.

De laatste zoete groetjes vanuit Griekenland…

We hielden van de Griekse mensen, we hielden van de prachtige natuur, en van het turquoise blauwe water, en, van de ongelooflijk mooie zonsondergangen, we hielden van de Griekse keuken, en van het zalige zonneke, en van onze fantastische gasten, we hielden van alles in Griekenland. Heel erg bedankt voor die 4 fantastische jaren dat we met onze Chocolate Bay (en ons pralinneke natuurlijk) mogen zeilen hebben in de Griekse wateren. We zijn In Gouvia(Corfu) vertrokken met wel wat uitzwaaiers, zelf nog met 2 dinghi’s hebben ze ons uit de vaargeul begeleidt met het nodige getoeter, zalige moment, met een lach en een traan en een sterk soort verbondenheid tussen Marco en mij, zo van OMG, we gaan dit echt doen, die wereldreis!

Maar eerst op koers naar de Caraiben, op koers naar 2020!

Onze 1ste stop is Sicilië, goed naar het weerbericht gekeken dus we dachten perfecte wind te hebben maar het weerbericht klopt weer niet dus te veel wind en hoge golven(4m), ik ben niet echt favoriet van zulk zeilweer, zeilen is tof, ik heb dan maar m’n 1ste pilletje gepakt, ça va nu.

2 riffen in het voorzeil en 3 in het grootzeil en toch nog 12 knopen lopen, toch een beetje spannend, maar alléé, het avontuur is begonnen.

Koken zat er niet in(zelfs ni op een catamaran) dus gelukkig had ik pizza, want eten moet je als je niet zeeziek wilt worden.

Om 21h kruip ik in mn bed om wat proberen te slapen tussen dat geboenk door, toch tot 7h in mn bedje, nu kan Marco even gaan rusten tot 11h en de rest van de dag soezen we, veel anders kunnen we niet doen.

Het mooiste moment is altijd wanneer we dolfijnen zien, we hebben een hele groep die meezwemmen en springen voor onze boeg en naast de catamaran, een kleine soort maar ze zijn met veel, prachtig!

Na vele uren zwakt de wind en daardoor ook de golven eindelijk af en eten we een lekkere kippenstoofpot en de rest van de dag genieten we van de zon, het zeilen en van mekaar, zalig en relaxed.

Wat kan je doen om ons te volgen als je ons mist?

Koop een boot en vaar mee met de Chocolate Bay:) : rijmen en dichten zonden mn … op te lichten 🙂

OF…like onze FB pagina Sealux en Instagram Sealuxyachting. Ik ga vanaf nu alles bloggen en vloggen op onze website Sealux.be  en de rode draad in m’n verhalen zal de “feel good style” zijn en “give me a smile style”. Ik zal m’n best doen om jullie allemaal positieve vibes te sturen en het zou leuk zijn als jullie reageren op m’n blog zodat ik weet waarom ik je heb laten glimlachen, en dan weet ik dat je het leest (ik zal mn fans belonen met erwten en bonen 😉

Slaapwel en tot snel!

Loving Katey & Marco xxx

%d bloggers liken dit: