Het mondaine eiland Panarea.

We zijn geankerd in een prachtige baai op Panarea, en er liggen hier meer catamarans dan monohulls, en toch heel rustig, Marco wilt hier nog niet weg maar in de namiddag vertrekken we dan toch naar het grootste eiland van de archipel, Lipari.

Chocolate Bay ligt geankerd recht voor de ingang van een klein haventje, we zijn niet van plan om te blijven, gewoon even van boord om het gezellige plaatsje te bezichtigen, maar het was zo gezellig dat we daar blijven hangen zijn, ne lekkere limoncello spritzz(zoals ik hem aan boord maak, bijna zo lekker)en wat Italiaanse antipasti en overheerlijke parmaham, meer moet dat niet zijn.

Marco had het anker van de dinghi weggegooid zonder de touw vast te maken, hilarisch dus met kleren en al en voelen met zijn voeten of hij het vond, niet dus, das iets voor morgenvroeg als het licht is, ik lig in ieder geval plat van het lachen(mss hebben die 2 cocktails er iets mee te maken? 🙂

Sicilië et catamaran

Zetten we de zeilreis verder?

‘s Morgens anker gevonden en nu kunnen we naar Palermo vertrekken, terug naar Sicilië dus.

Wij zijn dus redelijk boertig voor dat haventje blijven liggen heel de nacht, ja seg, we vertrekken toch vroeg, maar eigenlijk niets voor ons om zo iets te doen:)

Heel de dag op motor maar ik zeg altijd, That’s my kind of sea, zo plat de zee, precies een meer.

Palermo en Sardinië.

Na 12h aangekomen in de baai vlak naast Palermo, beetje bumpy, niet zo makkelijk om van boord te gaan met ons Pralinneke dus we eten dan maar aan boord een visje op de bbq.We tellen nog eens hoe lang we moeten varen naar Sardinië, 40 uur, oei, beter vertrekken want zondag geven ze iets te veel wind.

Lekker zeilen tot in Sardinie!

Loving Katey & Marco.

Blijf op de hoogte van ons avontuur!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
%d bloggers liken dit: