Chocolate Bay is de beste catamaran van allemaal.

In Sotogrande zijn Michel en Alistair van boord gegaan want ik kwam eraan, plaats ruimen mannen!

Wel tof, mijn huurautootje stond klaar aan de luchthaven in Malaga en na een uurtje rijden door de prachtige bergen kon ik eindelijk mijne man terug knuffelen, mijne knuffelbeer, wij blij, precies in het begin van een relatie, plezant zenne, ik kan dat iedereen aanraden!

Bootje was proper, ik heb dan alles in orde gebracht in de kamers zodat we Marc & Alice en Davy een leuke ontvangst konden bezorgen, Alice & Davy zijn een Engels koppel die aan boord blijven tot in Tenerife, Marc blijft aan boord tot in Guadeloupe.

Davy kookt en Alice helpt hem wat, ze moet wel opletten om niet zeeziek te worden dus zit ze veel boven waar je er het minst last van hebt. Hij kookt echt lekker, en gezond!

Na enkele zalige dagen vertrek ik terug naar huis en Chocolate Bay en zijn crew vertrekt richting Gibraltar, tanken is daar zeer goedkoop dus voltanken!

De dag erna zijn ze vertrokken uit Gibraltar richting Marokko maar wegens te hoge golven en 30 knopen wind op de kop was het nodig om Gibraltar terug binnen te varen, om dan de dag erna toch weer te vertrekken want het weer wordt er niet beter op, ze moeten erdoor, wind is gezakt maar toch nog zeer bumpy, met hoge golven langs de Marokaanse kust, nergens plaats om binnen te varen, dus dan maar ineens richting Tenerife de komende dagen.

Eindelijk hebben ze de juiste tradewind stuurt hij mij via Iridium Go want zo kunnen we communiceren, +20 knopen, hoge golven vangen hun, ze vliegen over het water, gemiddelde van de laatste 10h is +9knopen! Dit is genieten voor onze crew, echt zeilen!!

Vanmorgen zijn ze aangekomen in Tenerife en het was een zwaar laatste stuk, meer daarover in de volgende blog…

Loving Katey.

Blijf op de hoogte van ons avontuur!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
%d bloggers liken dit: