ATLANTIC CROSSING MET CHOCOLATE BAY

Tenerife

Het laatste stuk tot in Tenerife hebben ze uren over gedaan, veel golven, de autopilot kon het niet volgen dus de captain moest het evn overnemen dus niet slapen betekent dat, maar ze hebben het overleefd. Alice & Davy hebben superlekker gekookt waarvoor dank en hopelijk wel wat bijgeleerd van Marco & Marc(ervaren rotten) want dat was de bedoeling, ze vonden het wel heel spijtig dat ze geen pitstop in Marokko kunnen maken hebben maar hey, we go where the wind tells us to go, en dat was nu juist de bestemming die we nodig hadden. Ze zijn wel 2 dagen eerder van boord gegaan om Tenerife dan wat te verkennen, so long Alice & Davy!

Caboverde, mag ik jullie voorstellen aan de crew?

Marc blijft dus aan boord, we zijn zooo blij met hem, daar kan je nu is op rekenen sè, ne gouden zeggen ze zeker? Dan hebben we Poireau(ja nen bijnaam omdat we anders 2 Steve’s aan boord hebben, hij is een zeilvriend van Marco en is al eens met zijn vrouwke Joske aan boord geweest om vakantie te vieren maar ook om te kijken of ze ook een catamaran zouden kopen en ja natuurlijk, check.

Dan hebben we den echte Steve, hij is ne vaste klant, hij boekt jaarlijks met zijn familie een zeilreis op onze catamaran en die mensen zijn zo zalig en ket klikt zo goed dat het vrienden geworden zijn, tis een patéeke de Steve dus daar zullen we nog wel verhalen van horen, i’m sure of it, hij is een fervente roker en nu mag hij niet roken aan boord alleen E-sigaret(wat hij haat) dus ben benieuwd.

So far de Vlaamse mannen, meet Dan, een Engelse Australiër, dieje zal wel wat verhalen bijhebben, en ik denk niet de makkelijkste van den hoop, it’s a feeling, we zullen zien:)

En last but not least, Marco Tubelli, nen Italiaan, ne flik in Rome, more stories for the crew…

Dus wel wat zeilervaring bij elkaar, mannen met allemaal dezelfde droom, dream big…

Sealux Zeilcruise Caraïben

Van Tenerife naar Caboverde.

Leuke zeilmomenten gehad, ook wel wat op motor, de crew kent het jacht ondertussen, ze hebben kunnen oefenen, want ze moeten klaar zijn voor de grote oversteek!

En er waren toch al wel wat streskes, maar al heel veel topmomenten, meer daarover in mijn volgende blog, vandaag of morgen zullen ze vertrekken uit Caboverde voor de grote oversteek dus om de paar dagen hou ik jullie op de hoogte met alle bloederige details…:)

Iedereen kan hen volgen via de link op onze website “waar zijn wij”

Blijf op de hoogte van ons avontuur!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
%d bloggers liken dit: