Ons catamaran avontuur is begonnen in het paradijs.

Na wat hotelletjes getest te hebben op Guadeloupe(Marco moest bijslapen;) (en hij wou toch even van boord), zetten we koers naar Martinique waar onze vaste gasten weer een nieuw avontuur mogen beleven bij Sealux, samen met ons…

Kerstmis zonder familie is geen kerstfeest.

Hoe mooi het volgende eiland, Dominica, ook is, en hoe leuk ons kerstfeest met Caraibische liveband, op het strand, met bbq, en leuke yachties mensen ook was, het was geen kerst met familie dus dat voelde raar en het gemis was eens zo groot…

strand

Martinique, ons nieuwe thuis.

Na enkele uurtjes zeilen van Dominica tot Martinique komen we aan op het mooie bloemeneiland met zijn prachtige stranden. Martinique wat onze thuisbasis zal zijn tot eind mei om onze gasten hier te verwelkomen op onze Chocolate Bay, en mee te nemen op een zeilreis van 10 dagen, hun nieuw avontuur in de Caraiben. Ik ga niet teveel details geven over ons programma want de crew van de komende maanden is veel te nieuwsgierig, en ik maak ze zo graag nieuwsgierig, haha.

Ons kindjes hebben de test/pechweek.

Zo blij om ons kindjes te verwelkomen in ons nieuw paradijs, spijtig dat Dimi en Ans er niet bij waren, dan waren we compleet geweest. Er is wel iets raars, kwestie van “vloek over het weer fzo”, we moeten dat doorbreken want het is meestal toch enkele dagen slecht als ze komen, tsss… De laatste 5 dagen minder goed weer en ze moesten natuurlijk hun vlucht halen dus we moesten erdoor, niet comfortabel dus, niet leuk om zo af te sluiten, wel heel dankbaar voor onze tijd samen, love them!

Op de werf/Catamaran uit het water.

Nu in ons vrije week gaat Chocolate Bay uit het water en krijgt ze nog eens een extra jaarlijkse poetsbeurt, en speciale Caraibische antifouling, check!

Catamaran in Carenantilles

De 1ste gasten op Chocolate Bay in de Caraiben.

Bedankt Ria & Jan, Renilde & Luc, Patsy & Luc voor de spits zo mooi af te bijten, jullie waren fantastisch. Formidabel om jullie te zien genieten en bedankt voor alle feedback want het was toch een beetje testen en uitproberen maar alles was gelukkig direct een schot in de roos. YES! We hebben weer een topprogramma(eigen stoef stinkt), maar echt, toffe locals, prachtige plaatsen, lekker eten, mooie zeilmomenten, lekkere cocktails(ni te veel;) en fantastich gezelschap!

Weeral verlof?

En ja, van 10 dagen zeilen, koken , snorkelen, vele indrukken, daar worden wij zo een beetje moe van dus nu een weekje uitblazen tot de volgende gasten arriveren, we zullen ze met open armen ontvangen en het zal weer iets gemakkelijker zijn nu ik weet waar ik welke lunch ga maken, waar ik het beste(en minst dure) brood kan kopen(da van de mammy heeft gewonnen, cocosbread,bananabread and wheatbread en nee daar wordt ge ni high van haha), en waar ik best kan inklaren is ook wel belangrijk, wat is dat een misérie seg…

Voila, nu zijn jullie terug bijgesjouweld, volgende blog weer iets korter met meer details, laat even weten wat jullie ervan vonden, dan weet ik wie mn blogjes leest;)

Loving Katey.

Blijf op de hoogte van ons avontuur!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
%d bloggers liken dit: