Raar maar waar, toch wel genieten in de winter in Belgie, qualitytime met ons kindjes en ons klein ventje, familie etentjes en… we hebben te veel leuke vrienden waar we altijd maar moeten mee eten en drinken:)

Binnenkort terug op ons bootje, onze Chocolate Bay, maar nu eerst een weekendje naar Dusseldorf met ons tweetjes, romantische momenten, en natuurlijk ook een dagje naar de Boatshow want we zijn uitgenodigd om naar de nieuwe Lagoon 50 te gaan kijken, niet dat we onze catamaran willen vervangen(hij ziet er nog als nieuw uit) maar dromen mag hé?

Vanaf volgende week vliegen we er hier weer stevig in want dan staan we met een stand op het Vakantiesalon Antwerpen om onze zeilreizen aan te bieden, allee vooral onze themaweken in het voorjaar want de rest van het seizoen in zo goed als volgeboekt voor 2018, om een plaats te bemachtigen in 2019 zullen de gasten er snel moeten bij zijn, mond aan mond reklame is echt de beste reklame:)

En ook nog 2 weken in februari op de boatshow in Gent, dus we weten nog wat te doen, iedereen welkom voor een hapje en een drankje, ook in Antwerpen op het vakantiesalon, en gratis kaarten beschikbaar op onze website, gewoon een mailtje sturen.

Bij onze themaweken willen we een ander publiek ook laten genieten van een luxe-zeilreis op onze catamaran, dus een singleweek en yoga en spiritualiteit leek ons een goed idee voor onze themaweken.

Ik ben benieuwd en heb er heel veel zin in!

Sweet greetz not from Greece,

Katey & Marco.

%d bloggers liken dit: