Wat een woord he, FUN, funny…ik hou van funny mensen, en daar hebben we er toevallig toch wel veel van aan boord gehad. Mensen die een luxereis maken met een catamaran zijn dus gewoon toffe mensen;). Repeaters zijn het, gasten die nog mogen en willen terugkomen. Voor mij is het belangrijk dat ik mezelf kan blijven, ook wel eens een grapje kan vertellen of een fopje mag doen. (ik heb ne keitoffe toeter)

Highseason was fantastisch op de Chocolate Bay, elke week een andere familie die samen willen genieten op een catamaran, very cosy.

Het was wel zeer vermoeiend“werken” in die hitte(vooral koken is zweten), en voor diegene die het niet geloven mogen eens een lunchke voor 10 man komen maken;). De Marco zei ne keer”allee das hier toch ni zo warm, da valt toch mee”, ja dus ik vond dat hij de pasta maar eens moest maken, eerlijk waar lekkerder dan de mijne(die is maar 2 keer slecht gevallen dit jaar, haha, geen inktvissen ni meer for this lady), dus de kapitein zijne pasta was heel lekker maar da was wel maar 1 lunchke he(hij is erna toch int water gesprongen zenne, afkoelen die handel haha).

Maar de tijd vliegt he, en het is toch wel leuk werken hier in Griekenland, en de Ionische eilanden zijn voor mij toch nog steeds de mooiste, en ook weer nieuwe mensen ontmoet die we zeker in de winter nog gaan terugzien EN die als repeaters terugkeren volgend jaar.

Marco en ik zijn nu zo goed op mekaar ingesteld, denken hetzelfde voor het moet gebeuren, terwijl we weinig tijd hebben voor elkaar is dit toch wel een beetje romantisch he? Onze gasten voelen deze vibe en dat voelt naar het schijnt zeer rustgevend en veilig maar s’avonds een beetje privacy voor ons tweetjes is toch ook noodzakelijk, hoe leuk en lief de gasten ook zijn, eerlijk is eerlijk!

We hebben ook wel wat watersporters met ervaring aan boord gehad(waar blijven die filpmjes!?), met de nodige show, en ne perfecte G.O die zeker voorrang krijgt op een ticket voor de grote oversteek volgend jaar:)

Wat ook mijn ogen uitgestoken heeft zijn de prachtige bikini’s en badpakken, ja…ik heb er ondertussen ook al een paar bijgekocht, ik kon toch ni achterblijven he. Flo was wel gewonnen met minstens 1 nieuw prachtig exemplaar elke dag, 2 van bij de Bananamoon in Knokke, Chantal ik kom af he;)

Ook september was tof, zeker nu we een weekje vrij hebben, haha, grapje. Allemaal verschillende koppels, zo lief allemaal, en dankbaar! En ik ben ook dankbaar voor de tips die ik gekregen heb van Chef Jurgen Maene, hij heeft een Gastro Pub samen met zn toffe madam in Ardennen, Gaspard, daar gaan we zeker eens eten van de winter!

Ik ben ook dankbaar voor mijn man, onze Chocolate bay( met haar Pralinneke) en Griekenland is en blijft een toppertje.

En ook zal ik dankbaar zijn als ik onze familie weer bij me heb;) maar nu…

SWEET GREETZ FROM GREECE!!!

Katey.

%d bloggers liken dit: