Katey & Marco even niet samen.

Zalig aangekomen in Sardinië, nog even 3 daagjes van mekaar genieten, Cagliari bezoeken(heel tof), scooter huren, flamingo’s gaan zoeken, lekker eten, fietsen en dan…afscheid nemen van mekaar want ik ga nu naar België totdat Marco met Chocolate Bay aankomt in Tenerife.

Als je altijd samen bent en alles samendoet kijk je daar eerlijk gezegd ook effe naar uit, maar we weten uit ervaring dat we het na een week ofzo al beu zijn en mekaar toch al gaan missen.

Katey naar huis!

Ik stap op het vliegtuig met 2 traantjes, 1tje omdat ik Marco zooo hard ga missen en 1tje omdat ik zooo gelukkig ben dat ik iedereen kan terugzien, Liam, onze kids, paardje, ouders, familie, vrienden, joepieeejeee.

Marco met vrienden EN eindelijk de zoon.

Van Santorini naar Ibiza komen Marina & Fredje aan boord om Marco te vergezellen naar Ibiza en natuurlijk om de ervaring van de catamaran eens te voelen, was geslaagd.(maar niet gaan feesten,!, had ik niet verwacht).

Romantische kamer Sealux

En in Ibiza komen Dimi(de zoon) & Niels(vriend van de zoon) aan boord om de papa te zien maar ook: OM TE FEESTEN ( en dat blijkt gelukt te zijn, jesus christus;)

Mis hem, mis haar.

Ja dus, pff dat is al lang zenne, we zien wel of we het volhouden tot in Tenerife…

Blijf op de hoogte van ons avontuur!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
%d bloggers liken dit: